Industristillas AS, Gaselle bedrift i 2021

Det er en veldig positiv og oppløftende for oss å bli kåret til Gasellebedrift sier Daglig leder Einar Skogland og medeier Kjell Brun.

Industristillas AS har flyttet fra Stongsvingen i Åkrehamn til Veakrossen for å få bedre plass til lager, verksted og kontorpersonalet. Her har vi god lagerplass, vi har også bedre plass til våre kontorarbeidere og ikke minst et verksted for våre arbeidere og gode parkeringsmuligheter. 

Vi vokser stadig og hadde derfor behov for bedre og større plass, men vi har startet et nytt bemanningsselskap som har overtatt lokalene våre i Stongsvingen. Det nye selskapet Rolera AS er i oppstartfasen og vi ser et stort behov for denne nye bedriften som skal ha fokus på utleie av arbeidskraft til vår bedrift og andre i markedet sier Einar. Vi skal komme ut med mer informasjon om den nye bedriften når de er kommet i gang. 

Gaselle bedrift 2021

Industristillas AS har de siste årene fått en positiv kurve hvert år på omsetning, oppdrag, ansatte og resultat. Derfor er vi i 2021 kåret til Gaselle bedrift, og det synes vi er veldig kjekt sier Einar og Kjell. Vi har fått tilsendt diplom som skal henge på kontoret, dette er vi kry av sier begge. 

Hva er så en gaselle bedrift: Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. En gaselle må ha minst doblet omsetningen på fire år, og tjene penger. Kriteriene er at de har levert godkjente regnskaper, doblet omsetning de siste fire årene, omsetning på over en million det første året, positivt samlet driftsresultat, unngått negativ vekst og at de er et AS.

Resultater

Resultatene er offentlige, og de omsatte i 2021 for 12,642 millioner opp fra 7,465 året før. Vi har investert mye de siste årene og opprettet en avdeling i Odda som allerede nå viser god produksjon og de har vunnet mange prosjekter. I Odda har vi også kjøpt en eiendom og her jobber det nå 16 personer, mens vi er 6-7 personer på Haugalandet pluss to på kontoret. 

Odda avdeling

I Odda har vi en stor kontrakt for Kruse Smith på Boliden og på Haugalandet har vi en stor jobb for Haugaland Kraft på flotmyr. På Karmøy fabrikker har vi en god rammeavtale med Industriell rengjøring. Disse prosjektene sammen med andre mindre prosjekt fører til at vi kommer til å forbedre omsetningen ytterligere i 2022 sier Einar.

Til slutt ønsker Einar å si at de har bruk for flere ansatte og vi betaler tariff. Vi har både lokalt arbeid og ein del reisearbeid på gang.